ProfilGate® Nieuw Hygiënesluisinrichting Handwasbakken en toebehoren Garderobe inrichting Kasten en opbergsystemen Werk- en spoeltafels Aanrijdbeveiliging Productieproces Intern transport Wagens en opslag Reiniging en schoonmaak Afvoergoten en -putten Stoelen, bordessen en ergonomie Brandslanghaspels en veiligheid Downloads Outlet - ACTIE

Outlet - ACTIE

Daarom bosgraaf

Ruim 30 jaar gespecialiseerd in hygiëne en hygiëneoplossingen. Wij leveren hoogwaardige producten, vakmanschap en service. Daarom Bosgraaf!

Bosgraaf Food & Hygiënetechniek is ruim dertig jaar gespecialiseerd in hygiënesluizen en RVS bedrijfsinrichtingen zoals hygiënesluizen, intern transport, hygiëne- en afwateringstechniek en garderobe inrichtingen. Wij leveren alleen hoogwaardige producten, vakmanschap en service. Daar zijn we trots op.

Hygiëne

Bosgraaf is actief in vrijwel de gehele levensmiddelensector in Nederland, daar waar persoonlijke- en bedrijfshygiëne onderdeel uitmaken van het bedrijfsproces. Een belangrijk aandachtspunt is het besmettingsrisico door mensen te minimaliseren naar zowel natte als droge productieomgevingen. Om dit realiseren creëren we per bedrijf en situatie de juiste oplossing en routing met de juiste indeling en apparatuur – passend bij uw wensen en eisen, (toekomstige) wet- en regelgeving en kosten. Wij laten ons graag uitdagen om creatieve en praktische oplossingen te bieden.

Innovatief en praktisch

Hygiënetechniek als sector wordt steeds breder. Werkzaamheden en behoeften veranderen snel; de (Europese) wetgeving wordt strikter en uitgebreid naar andersoortige takken van de voedingsindustrie. Ook de techniek staat niet stil. Wij volgen innovaties op de voet en laten ons graag uitdagen om creatieve en praktische oplossingen te bieden. Onze website is zoveel mogelijk geïllustreerd met eigen praktijkfoto's en wij kiezen er niet voor om met 3D computerafbeeldingen te werken.

Onze ambitie is om de beste te blijven. Onze klanten moeten ons onvoorwaardelijk kunnen vertrouwen en mogen de hoogste service verwachten, ongeacht de grootte van een project. Daarom Bosgraaf!

Sieger Boonstra, directeur.

Menselijke benadering

Wilt u contact? We reageren altijd binnen enkele minuten of hooguit een paar uur. We hebben hele korte lijnen omdat iedereen bij Bosgraaf consequent kiest voor een menselijke benadering. Dat behoort tot onze bedrijfscultuur. Zo vinden we maatwerk geen probleem en is het niet per se duurder. Zo reageren we direct bij welke vraag dan ook. Samengevat doen we alles om onze klanten te ontzorgen en lange lijnen - en daarmee kosten - te voorkomen. Het is gewoon een kwestie van logisch blijven nadenken. Want als wij u goed faciliteren, kunt u gewoon doorwerken.

Bij projecten en aanvragen adviseren wij u heel graag op locatie. Uiteraard bent u ook altijd van harte welkom in onze showroom in Joure, waar een ruim assortiment staat wat we u kunnen laten zien.

Vragen? Onze specialisten helpen je graag verder!

Bel ons op het onderstaande nummer of stuur ons eenvoudig een mail, dan helpen wij u zo snel mogelijk.
Snel en vakkundig advies
Oplossingen die werken
Wij willen dat u tevreden bent
Maatwerk specialist
phone-handsetchevron-down