ProfilGate® Hygiënesluisinrichting Handwasbakken en toebehoren Garderobe inrichting Kasten en opbergsystemen Werk- en spoeltafels Aanrijdbeveiliging Productieproces Intern transport Wagens en opslag Reiniging en schoonmaak Afvoergoten en -putten Stoelen, bordessen en ergonomie Brandslanghaspels en veiligheid Downloads Outlet - ACTIE

Outlet - ACTIE

Daarom Bosgraaf Food & Hygiënetechniek

Ruim 30 jaar gespecialiseerd in hygiëne en hygiëneoplossingen. Wij leveren hoogwaardige producten, vakmanschap en service. Daarom Bosgraaf!

Hier leest u meer over ons en onze expertise, oftewel 'daarom Bosgraaf'. Al meer dan dertig jaar heeft Bosgraaf Food & Hygiënetechniek zich gespecialiseerd in hygiënesluisinrichtingen en RVS bedrijfsinrichtingen. Dit omvat hygiënesluizen, intern transport, hygiëne- en afwateringstechniek, en garderobe-inrichtingen. Ondanks dat Bosgraaf een groot bedrijf is, hanteren we een kleine werkwijze. Dit betekent dat we gemakkelijk benaderbaar zijn, korte communicatielijnen hanteren, en snel kunnen schakelen. Wat ons uniek maakt in Nederland is dat sluizen voor ons geen bijproduct zijn, maar ons specialisatiegebied vormen. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat we onze volledige aandacht richten op uw hygiënesluisinrichting. We bieden enkel producten aan waar we volledig achter staan en waar we diepgaande kennis van hebben. We zijn trots op onze hoogwaardige producten, vakmanschap en service.

Actief in vrijwel de gehele levensmiddelensector in Nederland

Bosgraaf is actief in vrijwel de gehele levensmiddelensector in Nederland, waar persoonlijke- en bedrijfshygiëne een integraal onderdeel zijn van het bedrijfsproces. Ons belangrijkste doel is het minimaliseren van het besmettingsrisico door menselijke interactie, zowel in natte als droge productieomgevingen. We streven ernaar om voor elk bedrijf en elke situatie de juiste oplossing en routing te creëren, met de juiste indeling en apparatuur die voldoen aan uw specifieke wensen, eisen en (toekomstige) wet- en regelgeving. Bij Bosgraaf houden we van uitdagingen en vinden we het een genot om creatieve en praktische oplossingen te bieden om een audit te kunnen ‘behalen’..

Daarom Bosgraaf: innovatief en praktisch

De hygiënetechnieksector evolueert voortdurend. Werkzaamheden en behoeften veranderen snel, terwijl de (Europese) wetgeving strenger wordt en zich uitbreidt naar nieuwe takken van de voedingsindustrie. Bij Bosgraaf zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste innovaties en volgen we deze op de voet. We staan altijd klaar om creatieve en praktische oplossingen te bieden. Op onze website tonen we graag eigen praktijkfoto's in plaats van 3D-computerafbeeldingen, zodat u een realistisch beeld krijgt van onze producten. Onze ambitie is om de beste te blijven. We willen dat onze klanten ons volledig kunnen vertrouwen en kunnen rekenen op de hoogste service, ongeacht de omvang van het project. Daarom kiezen bedrijven voor Bosgraaf!

Onze ambitie is om de beste te blijven. Onze klanten moeten ons onvoorwaardelijk kunnen vertrouwen en mogen de hoogste service verwachten, ongeacht de grootte van een project. Daarom Bosgraaf!

Sieger Boonstra, directeur.

Daarom Bosgraaf: menselijke benadering

Bij Bosgraaf hechten we veel waarde aan een persoonlijke benadering. Wanneer u contact met ons opneemt, kunt u altijd binnen enkele minuten of hooguit een paar uur een reactie verwachten. We hebben bewust gekozen voor korte communicatielijnen binnen ons bedrijf, omdat we geloven in de kracht van een menselijke benadering. Maatwerk is voor ons geen probleem en hoeft niet per se duurder te zijn. We willen direct reageren op al uw vragen en verzoeken. Onze focus ligt op het ontzorgen van onze klanten en het minimaliseren van lange communicatielijnen en de bijbehorende kosten. Bij Bosgraaf blijven we logisch nadenken, want als wij u goed kunnen faciliteren, kunt u gewoon doorgaan met uw werk.

Service

Referenties

Hieronder leest u fragmenten uit de referenties van onze klanten. Raadpleeg de referentiepagina voor meer informatie.

...Bosgraaf is het eerste bedrijf waar we contact mee hebben gelegd en uiteindelijk hebben we geen keuze hoeven maken tussen Bosgraaf en een collega bedrijf. Na de eerste afspraak was het voor ons al meteen duidelijk dat we met Bosgraaf verder zouden gaan, doordat we meteen een goed gevoel en vertrouwen hadden. De expertise, het meedenken, het luisteren en het fijne (snelle) persoonlijke contact vanuit Bosgraaf (Dhr.Hans Veenhuis) heeft ervoor gezorgd om tot een, voor ons, geschikte hygienesluis te komen en hebben wij naast de hygienesluis ook de inrichting (lockers) tbv de kleedkamers besteld........

Multi Papier Sustainable Packaging bv

...Zowel verzorgt als ontzorgt. Ook bij eventuele calamiteiten is alles keurig en snel opgelost. Bosgraaf werkt ook met onderaannemers voor het inrichten van kleedkamers en kluisjes, ook deze partijen sluiten aan bij de standaard van Bosgraaf, en voldoen daarin ook aan onze verwachting.........

Martinez

...Bosgraaf heeft ons geholpen met het aanbieden van  kwalitatief hoogwaardige producten tegen een scherpe prijs en een compleet plaatje te bieden. Bosgraaf is een one-stop-shop voor alle food en hygiëne-technieken en dat maakt hen wel uniek. Absoluut voldaan aan onze verwachtingen; korte lijntjes en een kundige salesmanager die antwoord heeft op elke vraag......

Urker Zalmhuys

Wij staan voor u klaar

Voor projecten en aanvragen staan we graag voor u klaar op locatie. Daarnaast bent u van harte welkom in onze showroom in Joure, waar we een ruim assortiment hebben dat we u kunnen tonen. Ook kunt u altijd een up-to-date catalogus downloaden en raadplegen. Neem gerust contact op.

Daarom bosgraaf - showroom

Vragen? Onze specialisten helpen je graag verder!

Bel ons op het onderstaande nummer of stuur ons eenvoudig een mail, dan helpen wij u zo snel mogelijk.
Vakkundig advies
Ontzorgen
Zichtgarantie
Kwaliteit
Lage kosten
phone-handsetchevron-down