ProfilGate® Hygiënesluisinrichting Handwasbakken en toebehoren Garderobe inrichting Kasten en opbergsystemen Werk- en spoeltafels Aanrijdbeveiliging Productieproces Intern transport Wagens en opslag Reiniging en schoonmaak Afvoergoten en -putten Stoelen, bordessen en ergonomie Brandslanghaspels en veiligheid Downloads Outlet - ACTIE

Outlet - ACTIE

De vier garanties van Bosgraaf

Mooie producten en perfect werkende oplossingen zijn bij Bosgraaf een kwestie van teamwork. Onze gedrevenheid voor onze klanten en ons vak, gecombineerd met onze ervaring en -afspraak is afspraak- mentaliteit, zorgen ervoor dat uw keuze voor Bosgraaf Food & Hygiëne Techniek u goed zal bevallen.

Bedrijfs- en hygiënesluisinrichtingen zijn vaak niet standaard. We maken daarom de perfecte inrichting voor u op maat. We bekijken graag uw situatie en zetten alles op alles zodat het geheel aan alle kwaliteitsnormen voldoet!

Wij werken alleen met de beste kwaliteit producten en diensten om u volledig te faciliteren zodat u gewoon kunt doorwerken.

Naast alle maatwerk producten heeft Bosgraaf ook nog eens honderden producten direct uit voorraad leverbaar.

Bij Bosgraaf houden wij van tevreden klanten. Als het product toch niet helemaal lijkt wat u verwacht, kunt u het product binnen 14 dagen onbeschadigd en ongebruikt retourneren. Dit geldt niet voor maatwerk. 

Vragen? Onze specialisten helpen je graag verder!

Bel ons op het onderstaande nummer of stuur ons eenvoudig een mail, dan helpen wij u zo snel mogelijk.
Vakkundig advies
Ontzorgen
Zichtgarantie
Kwaliteit
Lage kosten
phone-handsetchevron-down