ProfilGate® Hygiënesluisinrichting Handwasbakken en toebehoren Garderobe inrichting Kasten en opbergsystemen Werk- en spoeltafels Aanrijdbeveiliging Productieproces Intern transport Wagens en opslag Reiniging en schoonmaak Afvoergoten en -putten Stoelen, bordessen en ergonomie Brandslanghaspels en veiligheid Downloads Outlet - ACTIE

Outlet - ACTIE

Bosgraaf in de EVMI hygiënespecial

Hygienesluis

Een interessant artikel in de EVMI, hygiënespecial, over de meer toenemende eisen, niet alleen vanuit de overheid maar ook vanuit de klant, de retail.

Hygiëne in de droge industrie, bijvoorbeeld bakkerijen.

Wanneer bakkerijen aan retail gaan leveren wordt het naleven van hygiëneregels steeds belangrijker. Zie hieronder een leuk artikel met Bosgraaf op de laatste pagina, in het groene kader.

Lees hier de tekst van Bosgraaf, uit het artikel.

Bosgraaf Food en Hygiënetechniek is al meer dan twintig jaar specialist op het gebied van hygiënetechniek en ergonomische en veiligheidsbevorderende producten voor voedselverwerkende bedrijven en pharmacie. “Wanneer bakkerijen aan retail gaan leveren, wordt het naleven van hygiëneregels steeds belangrijker”, weet accountmanager Hans Veenhuis. “Supermarkten en groothandels stellen steeds specifiekere eisen aan hun leveranciers. Daarom plaatsen wij onder andere hygiënesluizen en zolenreinigers in bakkerijen.” In een hygiënesluis steekt de medewerker zijn handen in een opening, waarop hij een dot zeep of desinfectiemiddel ontvangt. Pas hierna gaat het draaikruis open en kan de medewerker de productieruimte betreden. “Het gebruik van de handenwasbak neemt hierdoor enorm toe”, weet Veenhuis. “Niemand wil met die dot zeep op zijn handen blijven zitten. Interessant is ook dat er een tijdregistratie aan de hygiënesluis kan worden gekoppeld. Wie een half uur met zijn telefoon naar het toilet vertrekt, doet dat in zijn eigen tijd. Zo maken we met onze sluizen werknemers in meerdere opzichten bewuster van het feit dat zij aan het werk zijn en dit serieus dienen te nemen.” Bosgraaf Techniek levert standaard­ maar ook maatwerkoplossingen en heeft eigen monteurs in dienst. “Als je hygiënesluis niet werkt, mag je niet produceren. Maar geen enkel bedrijf wil stilstand. Daarom zijn wij altijd snel ter plaatse.”

Contact

Wilt u meer weten over de oplossingen van Bosgraaf? Wij hebben goed doordachte oplossingen voor ook de droge industrie. Neem contact op met ons team om wensen te bespreken. U kunt ook vooraf onze brochure bekijken. Lees meer over een hygienesluisinrichting op onze website. Of vraag direct een offerte aan.

Bosgraaf EVMI hygiënespecial

Nieuwsberichten

Vragen? Onze specialisten helpen je graag verder!

Bel ons op het onderstaande nummer of stuur ons eenvoudig een mail, dan helpen wij u zo snel mogelijk.
Vakkundig advies
Ontzorgen
Zichtgarantie
Kwaliteit
Lage kosten
phone-handsetchevron-down