ProfilGate® Hygiënesluisinrichting Handwasbakken en toebehoren Garderobe inrichting Kasten en opbergsystemen Werk- en spoeltafels Aanrijdbeveiliging Productieproces Intern transport Wagens en opslag Reiniging en schoonmaak Vikan hygiëne producten Afvoergoten en -putten Stoelen, bordessen en ergonomie Brandslanghaspels en veiligheid Downloads Outlet - ACTIE

Outlet - ACTIE

Rhima

Vaatwasmachine

Meer dan een vaatwasmachine alleen

Ruim vijftig jaar geleden verkocht RHIMA haar eerste vaatwasmachine in Nederland. In Nederland, België, Duitsland en zelfs in Australië, Nieuw-Zeeland en Singapore draaien nu duizenden machines, waarvan meer dan 20.000 in Nederland. Van voorlader tot doorschuifmachine en van korventransportmachine tot geavanceerd vaatwassysteem.
Voor elke locatie bieden wij de meest geschikte oplossing en dat is absoluut meer dan alleen een uitstekende machine. Wij optimaliseren de kwaliteit van uw vaatwasproces, waarbij wij kijken naar uw vaataanbod, logistiek, ergonomie, opslag en transport. Eigenlijk naar alles wat maar iets met de vaat te maken heeft. Wij leveren daarom niet alleen vaatwasmachines, maar ook alles wat uw vaatwasproces kan vergemakkelijken of verbeteren zoals waterontharders, omgekeerde osmose-installaties, trolleys, debrasseerstations, stapelaars en dus ook vaatkorven.

Kijk hier naar het relevante assortiment voor de voedingsmiddelen industrie. Op aanvraag meerdere oplossingen in standaard en maatwerk mogelijk.

Nieuwsberichten

Vragen? Onze specialisten helpen je graag verder!

Bel ons op het onderstaande nummer of stuur ons eenvoudig een mail, dan helpen wij u zo snel mogelijk.
Vakkundig advies
Ontzorgen
Zichtgarantie
Kwaliteit
Lage kosten
phone-handsetchevron-down