ProfilGate® Hygiënesluisinrichting Handwasbakken en toebehoren Garderobe inrichting Kasten en opbergsystemen Werk- en spoeltafels Aanrijdbeveiliging Productieproces Intern transport Wagens en opslag Reiniging en schoonmaak Afvoergoten en -putten Stoelen, bordessen en ergonomie Brandslanghaspels en veiligheid Downloads Outlet - ACTIE

Outlet - ACTIE

Vestergaard importeur

Vestergaard


Bosgraaf is exclusief importeur van het Deense merk Vestergaard. De Vestergaard palletwagens zijn de meest gebruikte transportmiddelen binnen de vis- en vleesindustrie, de voedingsmiddelenindustrie en binnen overige kritische omgevingen. Vanwege de gunstige prijs en goede kwaliteit zijn de Vestergaard intern transportmiddelen betrouwbare hulpmiddelen binnen uw bedrijf.

Vestergaard intern transport

Vestergaard kent een ruim assortiment RVS producten en oplossingen voor intern transport. Naast de standaard uitvoering in RVS 304 is het ook mogelijk om de producten in RVS 316 te leveren. Ook is het mogelijk om het oppervlak elektrolytisch te laten polijsten. Zo kunnen de hoogwaardige RVS transportmiddelen ook optimaal ingezet worden binnen de meest kritische industrieën.

Intern transport is een ruim begrip en verzamelnaam voor alle hulpmiddelen om goederen veilig intern te transporteren. Om middelen te vervoeren, op hoogte te brengen te heffen, te produceren of op te hangen kunnen verschillende hulpmiddelen gebruikt worden. 

Het assortiment Vestergaard intern transportmiddelen bestaat uit:

Heeft u een transportmiddel op maat nodig? Wij helpen u graag met de juiste oplossing. Wij kunnen aangepaste palletwagens, stapelaars of andere intern transportmiddelen leveren. Neem hiervoor contact met ons op.

RVS palletwagen uitgelicht

Met ruim 40 jaar ervaring zijn de Vestergaard RVS palletwagens nog steeds de meest verkochte RVS palletwagens in de voedingsmiddelenindustrie en farmacie. De palletwagens zijn robuust en hygiënisch gebouwd. Naast de standaard uitvoeringen zijn de palletwagens ook verkrijgbaar in afwijkende lengtes en breedtes. Ook overige maatwerkuitvoeringen zoals RVS 316 en elektrolytisch gepolijst zijn mogelijk. De palletwagens zijn ook verkrijgbaar in staalgelakte uitvoering.

De palletwagens zijn uitgerust met enkele of dubbele vorkwielen. De dubbele vorkwielen zijn de meest gekozen variant, vanwege het gemak om over oneffenheden of over palletranden te rijden.

De Vestergaard palletwagens zijn robuust, sanitair afgelast en bovenal onderhoudsarm vanwege smeernippels op alle essentiële plekken.

Kenmerken zijn:
Gunstige prijs-kwaliteitverhouding
Onderhoudsarm
Robuust
Sanitair afgelast
Optioneel verkrijgbaar met quick-lift

De Vestergaard palletwagens worden breed ingezet binnen de vis- en vleesindustrie, de voedingsmiddelenindustrie, de farmacie en ook binnen overige kritische industrieën. 

Bekijk de RVS palletwagens

Nieuwsberichten

Vragen? Onze specialisten helpen je graag verder!

Bel ons op het onderstaande nummer of stuur ons eenvoudig een mail, dan helpen wij u zo snel mogelijk.
Vakkundig advies
Ontzorgen
Zichtgarantie
Kwaliteit
Lage kosten
phone-handsetchevron-down