ProfilGate® Hygiënesluisinrichting Handwasbakken en toebehoren Garderobe inrichting Kasten en opbergsystemen Werk- en spoeltafels Aanrijdbeveiliging Productieproces Intern transport Wagens en opslag Reiniging en schoonmaak Vikan hygiëne producten Afvoergoten en -putten Stoelen, bordessen en ergonomie Brandslanghaspels en veiligheid Downloads Outlet - ACTIE

Outlet - ACTIE

Hygiënesluis highline en de voordelen

Hygienesluis

Onze Highline hygiënesluis heeft zich door de jaren heen bewezen als robuuste en betrouwbare hygiënesluis die ingezet wordt bij veel van onze klanten. Elk bedrijf heeft andere wensen, mede afhankelijk van de beschikbare ruimte, aantal personeelsleden, maar ook de branche waarin gewerkt wordt speelt mee. De Bosgraaf hygiënesluizen kunnen in diverse variaties geleverd worden. Zoals lange borstels, maar ook met een handige zij op- of afstap. Zodat voor elke situatie de juiste hygiëne sluis geplaatst kan worden. De hygiënesluis highline heeft unieke voordelen:

Wilt u toch technisch advies of heeft u ondersteuning nodig? Ons team staat voor u klaar.

De voordelen

Een hygienesluis highline wordt toegepast bij bedrijven waar gedwongen handen- en schoenen reiniging verreist is. Door hierbij met een tourniquet te werken ontstaat er een verplichte passage. Hierdoor kunt u eenvoudig uw looproutes creëren binnen uw organisatie voor een optimale hygiëne. Zo creëert u als ware een echte sluis binnen uw organisatie.

Bij deze passage van het draaikruis kan handdesinfectant of handzeep door middel van nozzles op de handen worden aangebracht. Tijdens passage van het draaikruis is het mogelijk om met borstels de onderkant van de schoenen te reinigen. De slijtvaste borstels zorgen voor een snelle en grondige reiniging van de zolen. Na passage is er een vrije doorgang naar de productieruimte.

Voor bedrijven met een grote aantal personeelsleden is het mogelijk om het handen wassen, zolen reinigen en handen desinfecteren los van elkaar te plaatsen. Na passage van het draaikruis waarbij zeep op uw handen wordt aangebracht, verplaatst u zich naar een handwasgelegenheid. Vervolgens worden de handen gedroogd en passeert men het volgende tourniquet waarbij de zolen worden gereinigd en handen worden gedesinfecteerd. Voor elke situatie een oplossing.

Waarom zolenreiniging

Met behulp van slijtvaste Foodtech® borstels wordt al het vuil onder de schoenen of laarzen verwijderd. Bij het oplopen van de zolenreiniger, wordt na passage van de fotocel, de borstels geactiveerd. Hierdoor blijven de borstels draaien en wordt de onderkant van de schoenen en laarzen grondig gereinigd. Tijdens het roteren van de borstels wordt automatisch water vermengd met desinfectiemiddel door middel van een ejecteur op de borstels gesproeid. Het verontreinigde water wordt opgevangen onder de borstels en aan de onderzijde van de machine afgevoerd.

Nieuwsberichten

Vragen? Onze specialisten helpen je graag verder!

Bel ons op het onderstaande nummer of stuur ons eenvoudig een mail, dan helpen wij u zo snel mogelijk.
Vakkundig advies
Ontzorgen
Zichtgarantie
Kwaliteit
Lage kosten
phone-handsetchevron-down