ProfilGate® Hygiënesluisinrichting Handwasbakken en toebehoren Garderobe inrichting Kasten en opbergsystemen Werk- en spoeltafels Aanrijdbeveiliging Productieproces Intern transport Wagens en opslag Reiniging en schoonmaak Vikan hygiëne producten Afvoergoten en -putten Stoelen, bordessen en ergonomie Brandslanghaspels en veiligheid Downloads Outlet - ACTIE

Outlet - ACTIE

ProfilGate®: De Poort naar Voedselveiligheid in de Voedingsindustrie

BRC
Hygiëne

Maanden van voorbereiding hebben geleid tot een spannende mijlpaal: we hebben de eer om het innovatieve ProfilGate® te introduceren en te vermarkten in de voedingsindustrie. Met de groeiende aandacht voor voedselveiligheid, niet alleen van de BRC, maar ook van andere voedselveiligheidsstandaarden, wordt het desinfecteren van de wielen van intern transport essentieel bij het verplaatsen naar high care zones of productiegebieden.

ProfilGate® nu verkrijgbaar bij ons!

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat ProfilGate® nu bij ons verkrijgbaar is. Dit geavanceerde systeem biedt de ultieme oplossing voor het effectief desinfecteren van wielen van intern transport, waardoor vuil en bacteriën buiten worden gehouden. Met ProfilGate® kunnen voedingsbedrijven voldoen aan de strengste voedselveiligheidsnormen en -eisen.

Vrijblijvend advies op locatie

Elke voedselproductieomgeving is uniek, en daarom begrijpen we dat maatwerk essentieel is. Ons team staat klaar om u vrijblijvend te adviseren op locatie. Of u nu actief bent in de 'droge' of 'natte' voedingsindustrie, onze expertise stelt ons in staat om de juiste ProfilGate®-configuratie te bieden die naadloos aansluit op uw behoeften.

Nieuwe BRC-versie 9, 4.6.6 (augustus, 2022)

Mobiele apparatuur, zoals vorkheftrucks, pallettrucks, en schaarliften die inruimten met open product gebruikt worden, mogen geen gevaar voor de producten opleveren. Als het gebruik van mobiele apparatuur in externe ruimten niet kan worden vermeden, moet de apparatuur worden gereinigd en ontsmet, voordat deze de productieruimte in gaat.

ProfilGate® als dé oplossing voor high care zones

Als trotse importeur van ProfilGate® zijn we bijzonder trots op de prestaties van dit systeem. Vooral voor high care zones waar de BRC-regels uiterst streng zijn als het gaat om rollend materieel, komt ProfilGate® uitstekend van pas. Ons team staat klaar om u te adviseren over de verschillende oplossingen die we kunnen bieden, en we laten u graag de effectiviteit van ProfilGate® ervaren in onze showroom met een mobiel demo-model.

Ook geschikt voor droge productieomgevingen

ProfilGate® is niet alleen ideaal voor vochtige omgevingen, maar ook voor droge productieomgevingen. Het systeem biedt veelzijdige toepassingsmogelijkheden en kan gemakkelijk worden aangepast aan uw specifieke omstandigheden. Hierdoor kunt u de hoogste standaarden van hygiëne handhaven, ongeacht uw productieproces.

Conclusie

Voedselveiligheid is van het allergrootste belang in de voedingsindustrie, en het desinfecteren van wielen van intern transport is een essentiële stap om dit te waarborgen. Met ProfilGate® kunnen voedingsbedrijven voldoen aan de strikte normen van de BRC en andere voedselveiligheidsstandaarden. Ons team staat klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de juiste oplossing voor uw situatie. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies op locatie en ervaar zelf de kracht van ProfilGate® in onze showroom.

Nieuwsberichten

Vragen? Onze specialisten helpen je graag verder!

Bel ons op het onderstaande nummer of stuur ons eenvoudig een mail, dan helpen wij u zo snel mogelijk.
Vakkundig advies
Ontzorgen
Zichtgarantie
Kwaliteit
Lage kosten
phone-handsetchevron-down